Автостопник на Одещині підірвав автівку з людьми (фото)

Правоохоронці розповіли подробиці про інцидент в Одеській області, під час якого "автостопник" у військовій формі підірвав автівку з людьми, інформують Патріоти України.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, подія сталася 9 листопада у Білгород-Дністровському районі Одеської області, поблизу населеного пункту Сергіївка. Поліцейські нагадали, що чоловік, який був у військовій формі, попросив, щоб його підвезли додому, на що погодився водій вантажного мікроавтобуса – житель міста Татарбунари. В автівці також був 17-річний пасажир – теж житель Татарбунар.

"Попередньо встановлено, що правопорушник, якого підвозили додому двоє жителів міста Татарбунари, запропонував їм купити у нього брухт. Під час розмови попутник почав вимагати показати йому гроші, нібито щоб переконатися у тому, що покупці його не обдурять. В цей час він дістав гранату, вирвав з неї чеку і кинув під авто", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок вибуху отримав поранення отримав 17-річний пасажир. Його доставили до реанімаційного відділення Саратської центральної районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді непроникне осколкового мінно-вибухового поранення попереку.

Особу зловмисника, який з місця події втік, поліцейські оперативно встановили та розшукали за місцем проживання. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Дії зловмисника кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу: замах на умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів (за ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 6 ч. 2 ст. 115) та незаконне поводження з вибуховим предметом (ч. 1 ст. 263). Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує покарання позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним ув’язненням, з конфіскацією майна.

У соцмережах опубліковане фото затриманого. Повідомляється, що це – 30-річний житель села Кулевча, та нібито він раніше служив та був судимий.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...