Автовласники, будьте уважні: Під Києвом заправку спіймали на нахабному обмані (відео)

У Вишгороді, під Києвом, автозарпавка обманює клієнтів із кількістю бензину, за який сплачено. Відповідне відео опублікував користувач Антон Михальченко на сторінці "Вишгород" в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, чоловік купив каністру палива на АЗС, в якій має бути 10 літрів. Не відходячи, він перевірив літраж у відрі. Як виявилося, йому налили близько восьми.

"Дивись у відро, як тут може бути 10 літрів, хто мені пояснить. Це ж на лопуха", – розповів клієнт. У коментарях уточнили, що ця АЗС зараз знаходиться на місці, де раніше була БРСМ. Автор також написав у коментарях зі слів потерпілого, що на інших заправках наливають стільки, за скільки було сплачено.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...