"Аж бігом підеш, пішла на**й. Розвертаємося і йдемо на**й": У Кривому Розі водій тролейбуса знущається над літніми пасажирками (відео)

Чоловіка не збентежила включена камера - на неї він кілька разів повторив нецензурну лайку.

У Кривому Розі водій міського тролейбуса нагрубив пасажирці, застосувавши нецензурну лексику. Відповідне відео, датоване ранком 24 березня, опубліковане в групі "Транспорт Кривого Рогу" в Facebook, повідомляють Патріоти України.

На запису видно, що водій вирішив не робити передбачену маршрутом зупинку, що викликало обурення в однієї з пасажирок. Жінка підійшла до кабіни водія, запитавши про зупинку. У відповідь той заявив, що"заздалегідь треба було готуватися". Дізнавшись про включену камеру, він почав грубити.

"Нах*р пішли зі своєю камерою... Аж бігом підеш, пішла на**й. Розвертаємося і йдемо на**й... Йди-йди, туди і дорога", - заявив водій.

Примітно, що на відміну від пасажирів водій був без захисної маски. "Знайома їздить на роботу цим маршрутом і водій регулярно не зупиняється на зупинках, вона не раз була свідком і самій у віці 58 років доводилося проїжджати свою зупинку і повертатися на неї пішки з наступною майже 2 км! Ну як так можна! Жінка просить зупинитися, а він її "на*уй" посилає! Чесно, не зрозумілі мотиви цієї людини - таке відчуття, що він просто знущається над літніми людьми", - пише автор публікації.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...