Аж кричав від болю: Популярний український артист упав на сцені (відео)

Артем Пивоваров

Популярний український артист Артем Пивоваров серйозно травмувався під час виступу в польському місті Бидгощ. Він співав та активно рухався, потім став на край сцени, поставивши ногу на стовпчик. Та коли повернувся до середини сцени, то послизнувся і впав. Артем схопився за ногу й закричав від болю.

Постраждалому допомогли вийти за лаштунки та викликали швидку. Відео, як медики надають йому допомогу з’явилося в Інстаграм артиста.

Артем не уточнив, як травмувався, проте показав, що після маніпуляцій повернувся до глядачів та закінчив виступ. Але вже не танцював. Він виконував пісні, сидячи на стільці.

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...