"Аж мурашки по тілу, хлопці в захваті": Тоня Матвієнко вразила до сліз своїм виступом для українських прикордонників (відео)

Українська співачка Тоня Матвієнко напередодні новорічних свят вирішила підтримати військових та поїхала до них з концертом, повідомляють Патріоти України.

Так, артистка виступила для прикордонників на кордоні з Білоруссю в пункті пропуску "Виступовичі". У своєму Instagram виконавиця показала, як, попри холод, співала просто неба. Слухачі стали в коло та насолоджувалися голосом зірки.

Також Тоня запалила разом із військовими під жваву пісню Квітки Цісик – "Коханий". Разом вони влаштували танці.

"Десь там на кордоні співали, раділи, танцювали… Вдячна", – прокоментувала Матвієнко.

Такий вчинок зірки зворушив її фанатів до сліз.

  • Низький уклін вам і хлопцям;
  • Хлопці в захваті;
  • Сердце завмирає;
  • Аж мурашки по тілу, виплакалася;
  • Ви красуня, дякуємо за підтримку прикордонників.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...