Аж світиться від щастя: Jerry Heil нарешті знайшла собі пару та вперше показала бойфренда

Українська співачка Jerry Heil, яка нещодавно назвала причину припинення навчання у США, вперше поділилася новиною, що перебуває у стосунках.

Артистка у своєму Telegram-каналі оприлюднила спільні фото та ніжно привітала коханого. Втім, повністю показувати обличчя обранця, як і вдаватися у подробиці співачка не стала.

Jerry Heil з бойфрендом / © t.me/jerryheil

"Рік. Я кохаю тебе!", - заінтригувала зірка підписом світлин.

Jerry Heil з бойфрендом / © t.me/jerryheil

Прихильники Jerry Heil у коментарях не можуть дібрати слів від такого несподіваного зізнання. Думки розділилися на декілька таборів. Деякі юзери припускають, що це не її хлопець, а хтось із рідних. А інші взялися вітати, але не розуміючи, що означає слово "рік". Одні вбачають у ньому період, скільки тривають стосунки пари, інші ж стверджують, що це ім'я нового обранця знаменитості.

  • Що?
  • Це ім'я Рік? Чи це вже рік стосункам?
  • Це брат? Це хлопець? Це хто?
  • Найнеочікуваніше зізнання року
  • Як неочікувано! Вітаю вас!

Цікаво, що в Instagram Jerry Heil про свого загадкового бойфренда не розповідала. Щоправда, там з'явилося фото з іншим чоловіком – її братом, який сьогодні, 20 листопада, відзначає своє день народження.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...