Азовське море перетворилося на справжню "Арктику": У мережі показали приголомшливі фото

В Україні повно місць, які зачаровують своєю красою і загадковістю. Тревел-блогер поділилася неймовірними знімками засніженого природного явища. Так, на своїй сторінці в Facebook мешканка Бердянська Юлія Покас виклала серію фотографій, які демонструють білосніжні пейзажі, передають Патріоти України.

"Арктика? Ні! Зима на Бердянській косі. Льодова краса!", – підписала кадри автор. Відзначимо, що Бердянська коса відокремлює Бердянську затоку від Азовського моря. Вона розташована в межах міста Бердянськ. Також коса відноситься до частини природного Приазовського національного парку. Крім того, на її території можна знайти більше 350 видів рослин. Є навіть навіть такі, що занесені до Червоної книги.

Що стосується фауни, то тут водиться багато звірів: зайці, їжаки, ласки, степові коти, куниці, лисиці, кулики, качки, чайки, очеретянки, чаплі і лебеді. Також в морі є близько 70 видів риб.

Українка показала засніжену Бердянську косу.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...