Бабусі-фанатки з загону Путіна несподівано вступилися за... Брітні Спірс (відео)

Російські бабусі із "Загону Путіна" записали відеозвернення, в якому вимагають звільнити Брітні Спірс. Раніше відома американська співачка заявила про насильство зі сторони свого батька Джеймса Спірса. Саме він був опікуном дівчини після того, як вона потрапила до психіатричної лікарні через проблеми з алкоголем і наркотиками, повідомляють Патріоти України.

Представники організації "Загони Путіна" не залишилися осторонь ситуації з американською співачкою. Активісти зібралися поблизу під'їзду та розповіли про свої вимоги.

"Це жах якийсь, як із цієї жінки знущалися 13 років. Як вона витримала все це? Хоч нарешті заявила про своє бажання бути людиною, а не рабинею", – розповіла одна з активісток.

Вона додала, що Брітні Спірс – здорова, нормальна жінка. "Ну як це можливо? Всі її любили, в усіх країнах. Вона дуже хорошою була", – продовжила бабуся. Фанатка зі "Загону Путіна" не розуміє, що такого могла зробити зірка, аби заслужити на таке ставлення.

Активісти закликали дати спокій Брітні Спірс і "зробити цю жінку вільною". "Бідна Брітні Спірс – вимагаємо звільнити її", – підсумувала жінка. Після цього всі учасники "загону" озвучили аналогічну вимогу.

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...