Бабусі виявилися спритними "менеджерами": У Росії пенсіонерки запустили горілчаний завод і стали мільйонерками

Усього пенсіонерки могли заробити близько 25 мільйонів рублів, якби їх не розкрили.

У Челябінській області (Росія) три пенсіонерки запустили підпільне виробництво алкоголю на закинутому лікеро-горілчаному заводу. Про це повідомляє Ura.ru, передають Патріоти України.

Завод працював 15 років – з 2001 по 2016 роки, але потім його законсервували, залишивши обладнання. Пенсіонерки виявили його, найняли місцевих мешканців і відновили виробництво алкоголю, проте вже нелегального. У прес-службі прокуратури розповіли, що з жовтня 2017-го по березень 2018 року на заводі зробили більш як 40 тисяч пляшок горілки вартістю понад 7 мільйонів рублів.

У поліції наголосили, що зірвали виробництво ще 90 тисяч пляшок – усього пенсіонерки могли заробити близько 25 мільйонів рублів, якби їх не розкрили. Жінок судитимуть за трьома статтями: виробництво немаркованої алкогольної продукції групою осіб в особливо великих розмірах, використання підроблених спеціальних марок й незаконне використання чужого товарного знаку.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...