Бабуся була в шоці: Пацієнт-втікач вдерся до пенсіонерки й спробував вчинити харакірі

Чоловікові загрожує покарання штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до 2-х років або обмеження волі на строк до 3-х років.

На Львівщині 36-річний чоловік вночі ввірвався до будинку 79-річної пенсіонерки. Поводився неадекватно. У руках тримав два ножі. Жінці вдалося викликати поліцію. У відповідь на вимогу правоохоронців віддати ножі та вийти з будинку чоловік спершу почав сипати погрози. Потім зненацька завдав сам собі ножові поранення у живіт. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області на офіційному сайті, передають Патріоти України.

"Правоохоронці прийняли рішення про затримання зловмисника, під час якого 31-річний інспектор групи реагування отримав ножове поранення", – ідеться в повідомленні. Постраждалого під час затримання працівника поліції та зловмисника госпіталізували в лікарню.

Особу затриманого встановили. Ним виявився 36-річний мешканець Самбірського району. Чоловік проходив курс лікування від алкогольної залежності в одному з медичних закладів області. Покинув заклад самовільно.

За фактом порушення недоторканності житла поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловікові загрожує покарання штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до 2-х років або обмеження волі на строк до 3-х років.

Також завели справу за іншою статтею – "погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Санкція цієї статті передбачає обмеження або позбавлення волі терміном до 5.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...