Бабуся зіпсувала афішу Олі Полякової в Чернівцях: Мережу розсмішило відео

Окрім тисяч прихильників відомої української співачки Олі Полякової, є і чимало хейтерів, і навіть похилого віку. Однією з таких стала бабуся з Чернівців, яка вирішила "додати фарб" плакату співачки з концерту, змінивши одне слово на свій манір, повідомляють Патріоти України.

Інцидент трапився днями у місті на Буковині, який зняли перехожі. На відеоролику, що з'явився в мережі і який на своїй сторінці в Instagram залишила Оля Полякова, можна побачити, як жінка замальовує чорним маркером букви у словосполученні "Королева ночі". Відтак, концертне оголошення після деяких "правок" мало назву "Корова ночі".

Реакція за Олею Поляковою не забарилась. У підписі до відео вона пожартувала: "Впізнали цю переодягнуту артистку?". У коментарях свої думки залишили зірки російського шоу-бізнесу – Філіп Кіркоров і Макс Галкін. Перший зазначив, що обожнює в зірках таку самоіронію, а інший – що цю бабусю потрібно брати в тур з Поляковою. Регіна Тодоренко додала, що вона просто в істериці від побаченого.

Але згодом Оля Полякова опублікувала ще одне відео, в якому звернулась до організаторів її концерту в Чернівцях: "Ви бачили це миловидне відео, де бабуся креативно підійшла до моєї афіші і вирішила її художньо виправити? Я дізналась, що чернівецькі організатори подали на бабусю заяву в поліції за псування майна і розшукують її. Я вас дуже прошу, організатори, якщо ви понесли якісь втрати, я готова їх відшкодувати. Я щаслива за Чернівці, що у вас є такі креативні бабусі. Вона справжній художник, вона так побачила. Організатори, знайдіть бабусю і знаєте, як її покарайте? Подаруйте їй квитки на шоу "Королева ночі", тому що з почуттям гумору в бабусі все чудово. А це означає, що їй – до нас!".

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...