"Бабине літо" в Україні: Синоптики розповіли, коли свято природи нарешті закінчиться

Гідрометцентр України прогнозує поступове зниження температури на всій території країни.

До вихідних 26-27 жовтня температура повітря знизиться у середньому на 5 градусів. Про це розповів провідний синоптик відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Роман Мурмило, передають Патріоти України.

За його словами, поки що немає підстав говорити про закінчення "бабиного літа" – воно триватиме іще щонайменше 7 днів.

"Нового похолодання поки що не видно. Просто поступове зниження температури по всій території України. Тільки в кінці тижня можуть пройти невеликі дощі в західних областях, але це не вплине на ситуацію загалом", – пояснив синоптик.

"Така погода, "бабине літо", зберігатиметься до кінця наступного тижня. Десь буде більше хмарності, десь менше, тумани, але різкої зміни в погоді не очікується", – спрогнозував він.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...