Бабине літо закінчилося: На Україну налетить різке похолодання, синоптики назвали дату

Погода в Україні найближчими днями різко змінить свій курс. За словами синоптика Наталії Діденко, варто очікувати істотного похолодання, зазначають Патріоти України.

"Значно відчутніше похолодання припаде на найближчі вихідні, в суботу-неділю будемо трястися, особливо в приміщеннях, від +13...+ 16 градусів", - попередила вона.

У вівторок, 14 вересня, температура повітря буде трохи нижче, в північних і західних областях - адже вони опиняться в тилу холодного фронту, вдень очікуються комфортні +18...+ 22 градуси. На решті території України побуде літня погода, + 20...+ 25 градусів.

Крім того, синоптики попередили про небезпечні ранкові тумани і видимість складе 300-500 метрів.

В Укргідрометцентрі відзначають, що починаючи з четверга, 16 вересня, синоптична ситуація почне поступово змінюватися: циклон з північного заходу зі своїми атмосферними фронтами принесе в Україну дощі, посилення вітру і зниження температури.

У наступні три доби в Україні переважно без опадів, лише завтра на Прикарпатті місцями короткочасний дощ, гроза.Температура вночі становитиме 8-14°, вдень 18-24°, завтра на півдні та сході країни 25-28°. Також синоптики ресурсу meteoprog.ua склали прогноз погоди в Києві на найближчі два тижні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...