Бабине літо закінчилося: На Україну налетить різке похолодання, синоптики назвали дату

Погода в Україні найближчими днями різко змінить свій курс. За словами синоптика Наталії Діденко, варто очікувати істотного похолодання, зазначають Патріоти України.

"Значно відчутніше похолодання припаде на найближчі вихідні, в суботу-неділю будемо трястися, особливо в приміщеннях, від +13...+ 16 градусів", - попередила вона.

У вівторок, 14 вересня, температура повітря буде трохи нижче, в північних і західних областях - адже вони опиняться в тилу холодного фронту, вдень очікуються комфортні +18...+ 22 градуси. На решті території України побуде літня погода, + 20...+ 25 градусів.

Крім того, синоптики попередили про небезпечні ранкові тумани і видимість складе 300-500 метрів.

В Укргідрометцентрі відзначають, що починаючи з четверга, 16 вересня, синоптична ситуація почне поступово змінюватися: циклон з північного заходу зі своїми атмосферними фронтами принесе в Україну дощі, посилення вітру і зниження температури.

У наступні три доби в Україні переважно без опадів, лише завтра на Прикарпатті місцями короткочасний дощ, гроза.Температура вночі становитиме 8-14°, вдень 18-24°, завтра на півдні та сході країни 25-28°. Також синоптики ресурсу meteoprog.ua склали прогноз погоди в Києві на найближчі два тижні.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...