"Бачу мету - не бачу перешкоди": Дитина спритно залізла на холодильник за захованими солодощами (відео)

Тато й мама не підозрювали, що дитина має таку фізичну підготовку.

Пара блогерів ховала солодощі подалі від маленької доньки, проте дівчинку це не зупинило, передають Патріоти України.

Пара тіктокерів поділилася роликом, в якому їх донька дереться вгору по холодильнику, аби дістати печиво. Виявилося, що батьки ховають смаколики на верхній полиці шафи, але дитину це абсолютно не зупинило.

Маленька дівчинка легко підтягнулася вгору завдяки ручкам на холодильнику, а потім поставила ногу на поглиблення для видачі льоду. Утримуючи рівновагу й упершись в ручку, вона відкрила дверцята і дістала звідти печиво. Наостанок дівчинка спритно спустилася вниз, з'їхавши по ручках холодильника, мов пожежник.

Багато коментаторів під роликом захоплювалися спортивними здібностями дитини. Проте були й ті, хто переживав за її здоров'я. "Будь ласка, будьте обережні. Я знаю одну маленьку дівчинку, яка також лазила по холодильнику. Проте двері несподівано відчинилися, через що вона впала, а всі продукти висипалися прямо на неї", – повідомив коментатор.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...