Бачив, як падали стіни й обвалився дах: Мама хлопчика, який був у садочку в Броварах, розповіла про авіакатастрофу

У Броварах десятки дітей стали свідками жахливої авіакатастрофи, де гелікоптер із керівництвом МВС України на борту впав біля дитячого садка. Вихованці дошкільної установи отримали сильний переляк, передають Патріоти України.

На очах одного хлопчика зруйнувалися стіни дитячого садка. Про це "24 каналу" розповіла мати 6-річного Максима – Світлана. За словами жінки, у її дитини трохи обгоріло волосся та брови. Також хлопчик отримав сильний переляк.

Мати постраждалої дитини розповіла, що буквально на очах її сина руйнувалися стіни й обвалився дах. Тому жінка більше хвилюється за психологічний стан дитини, ніж за незначні фізичні поранення. "Руку йому зашили, а що далі – не знаю", – розповіла Світлана.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...