"Бачив себе спадкоємцем Путіна": Терорист Бородай звинуватив Гіркіна в зраді та брехні

Глава так званого правління спілки добровольців Донбасу Олександр Бородай назвав інтерв'ю теж ексватажка "ДНР" Ігоря Гіркина українському журналісту Дмитру Гордону "феєричним маренням". А також звинуватив терорист у зраді та брехні, додавши, що він "психічно нестійкий, оскільки колись бачив себе спадкоємцем Путіна". Таку інформацію поширюють сепаратистські ресурси, передають Патріоти України.

Зокрема, Бородай назвав одкровення Гіркіна (Стрєлкова) прикладом того, до чого нібито може привести деградація особистості, "мотивована перерозвиненим самолюбством, зарозумілістю і бажанням возвеличити себе в очах оточуючих".

"Приводить ця деградація особистості до прямого зрадництва. Ігор говорив багато брехні. До того ж деяка її частина носить такий комічний характер – буквально просто проколи, що називається. І логіка часто відсутня", – заявив він.

Водночас ексватажок терористів "ДНР" розповів, що Гіркін колись "реально дуже боявся померти" на Донбасі, тому намагався повернутися до Росії і "очікував, що на нього там посипляться вражаючі почесті".

"Він же дійсно тоді, треба розуміти, що це перекручена свідомість, він себе бачив спадкоємцем Володимира Путіна, буквально", – заявив Бородай.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...