"Бачив себе спадкоємцем Путіна": Терорист Бородай звинуватив Гіркіна в зраді та брехні

Глава так званого правління спілки добровольців Донбасу Олександр Бородай назвав інтерв'ю теж ексватажка "ДНР" Ігоря Гіркина українському журналісту Дмитру Гордону "феєричним маренням". А також звинуватив терорист у зраді та брехні, додавши, що він "психічно нестійкий, оскільки колись бачив себе спадкоємцем Путіна". Таку інформацію поширюють сепаратистські ресурси, передають Патріоти України.

Зокрема, Бородай назвав одкровення Гіркіна (Стрєлкова) прикладом того, до чого нібито може привести деградація особистості, "мотивована перерозвиненим самолюбством, зарозумілістю і бажанням возвеличити себе в очах оточуючих".

"Приводить ця деградація особистості до прямого зрадництва. Ігор говорив багато брехні. До того ж деяка її частина носить такий комічний характер – буквально просто проколи, що називається. І логіка часто відсутня", – заявив він.

Водночас ексватажок терористів "ДНР" розповів, що Гіркін колись "реально дуже боявся померти" на Донбасі, тому намагався повернутися до Росії і "очікував, що на нього там посипляться вражаючі почесті".

"Він же дійсно тоді, треба розуміти, що це перекручена свідомість, він себе бачив спадкоємцем Володимира Путіна, буквально", – заявив Бородай.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...