Bad mama вирішила звільнитись: Помічницю голови ЦВК зацькували через допис про вібратор

Анжела Єременко заявила, що бути відкритою та жартувати – для неї важливіше будь-якої посади.

Помічниця голови Центральної виборчої комісії Анжела Єременко звільнилася після шквалу критики в мережі через її нещодавній пост про секс-іграшку. Про це вона написала у своєму блозі в Facebook під псевдонімом Bad mama, передають Патріоти України.

«Я опублікувала пост у своєму блозі під псевдонімом про вібратор та через кілька годин мені написали, що я нікчемність. «Засунь його собі в ж*пу» «Почисти пори, потвора», «Докотилися, подаруйте їй бика». А тепер давайте розберемося. Мені 30 років, у мене є дитина, я 6 років веду цей блог, в моїй книзі приблизно 25 сторінок присвячені темі сексу та питанням, чому наше суспільство жінку, яка відкрито говорить про свої бажання, називає повією. Я написала замальовку про поламаний вібратор, і тепер у мене є сотня коментарів про те, яке я днище, тому що я це написала, працюючи в ЦВК», – зазначила дівчина.

Не витримавши такої різкої критики, вона вирішила звільнитися.

«Я звільнилася з ЦВК. По-перше, тому що бути відкритою та жартувати над тим, що я хочу – для мене важливіше будь-якої посади, тому ще в понеділок я написала заяву. По-друге, тому що та команда комунікації, яку вдалося побудувати, повинна продовжити свою справу, не піддаючись ризикам нових вкидань та атак, а через мене це робити дуже легко», – пояснила Єременко причини свого рішення.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...