"Баффі - працівниця місяця": Кішка відправляла смішні повідомлення колегам хазяйки (фото)

Під час пандемії COVID-19 Кейт почала працювати вдома. Її домашня улюблениця кішка Баффі вирішила, що господині неодмінно потрібна її допомога, зазначають Патріоти України.

Чотирилапа почала сідати на ноутбук та грати з клавіатурою. Такі дії призвели до того, що кішка періодично випадково відправляла листи колегам. Важливо, що ці повідомлення не були шаблонами Кейт, а складалися з набору букв та символів від Баффі. Попри це колегам сподобалася така допомога кішки й вони дали їй звання – "Працівниця місяця". "Мої колеги завжди сміються над повідомленнями Баффі й часто відправляють їй відповідь", – зазначила Кейт.

Господиня не намагається утримати кішку та забрати від ноутбука. "Поки Баффі не заважає серйозній роботі, її невинна розвага прикрашає трудові будні моїх колег. І це чудово", – додала Кейт.


Рекордні гонорари: Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

четвер, 16 травень 2024, 8:23

Стало відомо, скільки зароблять за бій український боксер Олександр Усик (21–0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО). Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари за бій у своїй кар'єрі. Тайсон Ф'юрі отримає за бій 69 млн. доларів, а гонорар Ол...

Бережіться! Хакери ГРУ РФ активізували атаки на телефони військових ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 8:15

Російські хакери активізували атаки на мобільні телефони українських військових. Фахівці розповіли про особливості атак та як захиститися. "Хакери РФ збільшили кількість кібератак на мобільні пристрої українських військових. У другому півріччі 2023 рок...