"Люди знімають кисневі маски з себе, щоб померти": Лікар розповіла про небезпечну зміну перебігу коронавірусу в Україні

В Україні змінилася картина перебігу коронавірусу, який не стихає в країні, у бік погіршення, зараз все більше і більше людей до 50-60 років потрапляють у медустанови в важкому стані. Про це в інтерв'ю "Гордону" заявила лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська, передають Патріоти України.

За її словами, перебіг хвороби став більш тривалим, затягується температурний період, який може супроводжуватися лихоманкою.

"Ми виписуємо хворих зі стаціонару як годиться: витримуємо всі терміни, тримаємо їх кілька днів без жарознижуючих, щоб виписати. Вони приїжджають додому - і починаються повторні хвилі лихоманки під 39. Ми їх змушені знову госпіталізувати ... Ми ніколи з таким не стикалися", - зазначила лікар.

Голубовська підкреслила, що саме захворювання дуже виснажує пацієнтів, що може викликати суїцидальні думки. Коронавірус впливає на нервову систему, також може виникати гіпксія.

"Люди знімають [кисневі] маски з себе, щоб померти. Вони хочуть померти... Дуже часто суїцидальні думки їх не залишають... Через це дуже складно", - додала вона.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...