"Люди знімають кисневі маски з себе, щоб померти": Лікар розповіла про небезпечну зміну перебігу коронавірусу в Україні

В Україні змінилася картина перебігу коронавірусу, який не стихає в країні, у бік погіршення, зараз все більше і більше людей до 50-60 років потрапляють у медустанови в важкому стані. Про це в інтерв'ю "Гордону" заявила лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська, передають Патріоти України.

За її словами, перебіг хвороби став більш тривалим, затягується температурний період, який може супроводжуватися лихоманкою.

"Ми виписуємо хворих зі стаціонару як годиться: витримуємо всі терміни, тримаємо їх кілька днів без жарознижуючих, щоб виписати. Вони приїжджають додому - і починаються повторні хвилі лихоманки під 39. Ми їх змушені знову госпіталізувати ... Ми ніколи з таким не стикалися", - зазначила лікар.

Голубовська підкреслила, що саме захворювання дуже виснажує пацієнтів, що може викликати суїцидальні думки. Коронавірус впливає на нервову систему, також може виникати гіпксія.

"Люди знімають [кисневі] маски з себе, щоб померти. Вони хочуть померти... Дуже часто суїцидальні думки їх не залишають... Через це дуже складно", - додала вона.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...