Багато хто позаздрить: Ломаченко показав клас на риболовлі, спіймавши велику щуку (відео)

Зірка українського боксу Василь Ломаченко побував на риболовлі і похизувався спійманою щукою значних розмірів, повідомляють Патріоти України.

Відео із процесом своїх успішних дій з вудкою легковаговик опублікував в Instagram. У ролику показано, як Василь дістав з водойми рибину, сказавши водночас: "Дуже навіть непогано ранок розпочався".

  • У своєму останньому бою, який відбувся в ніч на 27 червня, Ломаченко переміг японця Масаєші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді.
  • Після поєдинку батько і тренер американця Тоефімо Лопеса Теофімо-старший заявив, що реванш між його сином і українцем може відбутися вже у грудні 2021 року.
  • Цю інформацію підтвердив і менеджер Василя Егіс Клімас. Пізніше сам Лопес учергове відкинув можливість реваншу з українцем.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...