Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

Відомо, що в автобусі перебувало 54 пасажири / скриншотУ Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України.

Аварія трапилась 27 березня. За інформацією німецьких ЗМІ, водія автобуса відправили під слідство. Дані щодо постраждалих громадянок України підтвердили Європейській правді у пресслужбі Міністерства закордонних справ.

Як стало відомо, двоповерховий автобус їхав трасою А9 з Берліна до Цюріха. Приблизно о 09:45 між перехрестями Відемар та Шкойдіцер Кройц біля Лейпцига автобус з'їхав з дороги з невідомих причин. Він проїхав майже 100 метрів по траві та перекинувся між кущів та дерев.

Повідомляється, що в салоні Flixbus перебувало 54 пасажири, з них четверо людей загинули, ще 29 отримання поранення, серед них шестеро перебувають у важкому стані. Водієм виявився 62-річний громадянин Чехії, його взято під слідство.

Своєю чергою в автобусній компанії запевняють, що водій дотримувався часу керування транспортом і відпочинку. Чоловік перебував за кермом трохи більше як півтори години, з того моменту, як виїхав з Берліна, а саме о 08:00.

"Наші думки з усіма, хто постраждав від цієї аварії, і з їхніми сім'ями", - зазначив представник компанії у коментарі для німецьких видань.

Водночас поліцейський зауважив, що в аварії, швидше за все, не брав участі жоден інший автомобіль, проте її причини нині невідомі.

Пізніше видання Berliner Morgenpost повідомило, що в справі про смертельну ДТП поліції вдалося встановити особи трьох з чотирьох загиблих. Зокрема внаслідок аварії загинули 47-річна жителька Польщі, 20-річна індонезійка, яка жила в Берліні, та 19-річна мешканка Баварії.

Також в українському посольстві в Берліні повідомили, що одну травмовану українку шпиталізували одразу після ДТП. "Станом на зараз обидві громадянки України вже перебувають за місцем свого проживання", - запевнили в МЗС.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...