Багато людей серйозно постраждали: Під Черніговом маршрутка врізалась у бетонний блокпост (фото)

Біля Чернігова, на трасі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, маршрутка зіткнулась з бетонним блокпостом. У ДТП постраждало 8 людей. Про це повідомили в Нацполіції Чернігівської області, передають Патріоти України.

За даними слідства, водій маршрутки їхав з села Роїще до Чернігова. Він не впорався з керуванням та врізався у бетонний блокпост. У ДТП постраждали семеро пасажирів маршрутки та водій.

У поліції відкрили провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження), що карається штрафом або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...