Багато людей загинули: У Росії прогримів вибух у цеху з виробництва пороху (фото, відео)

На території заводу синтетичних волокон "Еластик" під російською Рязанню прогримів вибух. Відомо про 15 загиблих. Про це повідомляють Telegram-канали Baza і 112, передають Патріоти України.

Доля ще однієї особи невідома, але, імовірно, вона також загинула. Один працівник госпіталізований у вкрай важкому стані. Надзвичайна подія сталася в цеху з виробництва пороху приватного підприємства "Розряд", який розташований на території заводу "Еластик". Підприємство виробляє промислові вибухові речовини. Сам "Еластик" перебуває в банкрутстві та не працює.

Попередня причина вибуху – порушення технологічного процесу. Площа пожежі близько 160 квадратних метрів, на цей момент відкрите горіння ліквідовано. У цеху з виробництва пороху сильне задимлення й обвалення конструкцій, це ускладнює роботу пожежникам. На місце події виїхали слідчі та заступник губернатора Рязанської області.

Підприємство стратегічне, у нього є ліцензії на застосування і зберігання вибухових матеріалів промислового призначення, а також експлуатацію вибухопожежонебезпечних виробничих об'єктів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...