"Багато місця займаєш": У Черкасах кондукторка вигнала вагітну жінку з дитиною із автобуса, водій її лише підтримав

Інцидент трапився 21-го січня в черкаській маршрутці №29. Кондукторка вигнала жінку з трирічною дитиною через те, що та "зайняла дуже багато місця", передають Патріоти України.

Черкасець Іван Дюбин став свідком ситуації. Він згадує, що обурила не лише поведінка працівника автобуса, а й грубе порушення стосовно перевезення пасажирів.

- В автобусі всі сидячі місця були зайняті, а на задній площалці стояло ще чоловік десять, - згадує черкасець. - Одна з пасажирок встала, щоб уступити місце, бо була з дитиною. Взяти на руки її не могла, бо вагітна. І тут кондуктор почала кричати, що вона зайняла дуже багато місця і через неї неможливо пройти по салону. До слова, кондуктор - дуже пишнотіла жінка.

Після почутого вагітна черкащанка взяла дитину і вийшла через двері автобуса. Пасажири встигли помітити, що вона заплакала.

- Пасажири сказали кондукторці, що вона неправильно зробила, вигнавши вагітну жінку з дитиною із автобуса. У відповідь почули, що господарка у салоні вона, їй потрібно заробляти гроші і взагалі не потрібно з дітьми їздити в автобусах, - згадує Іван Дюбин.

Після критики пасажирів у бік кондуктора водій зупинив автобус, забіг у салон у пасажирські двері й почав кричати на пасажирів.

- Він кричав, що немає чого ображати кондуктора, що вона його дружина. Пасажири сказали, щоб він продовжив рух, а він відповів, що йому "все одно на всіх", "плював я на вас" і що фірма належить йому, - каже черкасець.

На численні спроби журналістів "Про все" поспілкуватися з учасниками конфлікту ніхто не відповів. Відповіді на запит, чи відомо про ситуацію керівнику ПП "Чарз Авто", ми також не отримали. Редакція готова висвітлити позицію кондуктора та водія за їхнього бажання.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...