Багато продуктів під забороною: Що не можна їсти в Різдвяний піст 2023

Як і в будь-який інший піст, необхідно дотримуватися правил у споживанні їжі, а тому потрібно знати - що не можна їсти в піст перед Різдвом. Сам по собі він вважається суворим, такими є і його правила. Обмеження в їжі - це не про дієту, це про духовні зміни - в думках, справах, передають Патріоти України.

Що не можна їсти в Різдвяний піст – список продуктів

  • У Різдвяний піст не можна їсти м’ясні, молочні продукти і яйця.
  • Не слід пити тонізуючі напої – каву, міцний чай та алкоголь. Трохи червоного вина дозволяється у суботу, неділю та у великі свята.
  • Ще один продукт, який відноситься до тих, що не можна їсти на Різдвяний піст – Риба. Від неї слід відмовитися у понеділок, середу та п’ятницю. У вівторок та четвер, якщо на ці дні випадають свята – можна.
  • У понеділок, середу та п’ятницю не можна додавати в їжу рослинне масло і їсти гаряче.

Варто зазначити, що не всім слід дотримуватися посту, наприклад, вагітні або діти можуть цього не робити. Також варто зважати на стан здоров’я.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...