Багато розповів про себе, Меган і родину: Принц Гаррі став жертвою пранкерів

Онук Єлизавети II обговорив з пранкерами багато всього цікавого.

Принц Гаррі став жертвою пранкерів, розповівши їм про стосунки з Меган Маркл і про розрив з королівською родиною. Гаррі зателефонували російські пранкери "Вован" і "Лексус", видавши себе за шведську екоактивістку Грету Тунберг та її батька, передають Патріоти України.

У мережі з'явилося аудіо двох розмов - першу записали до розриву з королівською родиною (до Нового року), а другу - 22 січня, коли Гаррі і Меган вже оголосили про рішення стати світськими особами. Причому обидва рази Гаррі вів бесіду зі свого особняка у Ванкувері, що свідчить про те, що герцоги переїхали в Канаду ще до офіційного оголошення.

Онук Єлизавети II обговорив з пранкерами багато всього цікавого. Він зізнався, що ні він ні Меган майже не спілкуються з іншими членами королівської сім'ї. Крім того, він розповів, що титулів їх ніхто не позбавляв, просто попросили їх не використовувати для заробляння грошей. "Але преса примудрилася так все подати, щоб здавалося, ніби нас їх позбавили", - заявив Гаррі.

Гаррі заявив, що відмова від життя в палаці далася йому нелегко, але рішення піти разом з Меган із королівської сім'ї вважає правильним. При цьому однією з причин стало бажання захистити Арчі від долі публічної особи.

Герцог Сассекський також розповів, що все життя він і його родина боялися бульварних ЗМІ, але Меган допомогла йому позбутися страху таблоїдів, які постійно намагаються очорнити його і дружину. Гаррі додав, що стати дружиною принца - не так вже й чудово, тут є багато "пластів", а нормальне життя - набагато краще королівського.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...