Багато снігу і морози до мінус 20! Синоптики дали прогноз погоди в Україні на найближчі два місяці

Грудень майже увесь буде з мінусом і вдень, і вночі. Водночас вночі в середині місяця температура опускатиметься до мінус 16-17° та навіть 20° на півночі країни. Такий прогноз опублікував портал Gismeteo, передають Патріоти України.

Також у грудні, згідно з цим прогнозом, буде багато снігу, який від початку місяця очікується на заході Україні, а від другого тижня вже на решті території країни.

Морози також вдарять одразу на початку зиму, а від 7 грудня вони значно посиляться, проте триматимуться недовго. Від 11 грудня до Україні завітає потепління, коли ночі ще лишатимуться морозними, але вдень температура повітря триматиметься у межах від 0° до +3°. На півдні 12-15 грудня взагалі повітря вдень прогріється до 8-11° вище нуля.

Варто зазначити, що раніше народний синоптик Володимир Деркач повідомляв, що перший місяць зими буде мінливим - похолодання чергуватиметься з відлигами. На початку грудня буде холодно, особливо вночі, говорить народний синоптик.

Нагадаємо, що раніше в Укргідрометцентрі повідомили, що цьогорічна зима не матиме довготривалих періодів з дуже сильними морозами, як це було раніше. Похолодання звісно будуть, але короткочасні та з мінімальною температурою вночі до -15…-20 градусів.

Водночас завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух взагалі прогнозує, що зима 2022-2023 років буде теплою.

Під Ростовом спалахнула цистерна з паливом на залізниці (відео)

субота, 11 травень 2024, 12:59

У ніч на 11 травня в Орловському районі Ростовської області Росії зупинили рух поїздів. Про це повідомляє Головне управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Ростовській області, передають Патріоти України. На станції «Куберле» вночі кілька вагонів...

Квартири українців хочуть переробляти? У новому законопроєкті готують масштабні ремонти багатоповерхівок

субота, 11 травень 2024, 12:24

У межах підготовки програми Ukraine Facility (передбачає фінансування від ЄС на 50 млрд євро) Україна розроблює нову житлову політику. Законопроєкт обіцяють показати впродовж наступних кількох місяців, проте деякі його аспекти вже публічно озвучили. Пр...