Багато вередував: У Росії неадекватна няня жорстоко вбила дитину (відео)

У Росії няня вбила дворічного вихованця, оскільки той багато вередував. Про це інформує росЗМІ, посилаючись на слова Вадима Кучина, старшого прокурора кримінально-судового відділу прокуратури, повідомляють Патріоти України.

Наголошується, що агресивна жінка змусила дитину з'їсти кашу, в яку було додано 50 грамів солі. Перелякана дитина заплакала та почала відвертатися, але зловмисниця силою заштовхувала йому в рот їжу.

Зрештою доза солі виявилася смертельною, малюк втратив свідомість та помер у лікарні. Після цього 25-річну Яну Дейнешуд суд засудив до 14 років виправної колонії, незважаючи на затвердження дівчини, що вона не хотіла смерті дитини.

"Ні одній людині, навіть дорослій, неможливо фізіологічно її спожити. Мова йде про навмисне насильницьке вживання. І саме тому ми пропонували кваліфікувати дії підсудної як умисне заподіяння смерті людині - вбивство. Суд з нами погодився", - сказав Вадим Кучин.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...