Багато загиблих та поранених: У Росії зіштовхнулися мікроавтобус із баскетбольною командою і КамАЗ (фото, відео)

У п'ятницю, 30 квітня, в Росії в Ставропольському краї сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинули п'ятеро дітей, ще 18 осіб отримали травми, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляють РИА Новости, на автодорозі "Астрахань – Ставрополь" зіштовхнулися три автомобілі, серед яких був вантажівка і мікроавтобус. Останній їхав із Волгограда в Черкеськ і віз дітей на змагання з баскетболу.

В автобусі перебували 14 дітей і четверо осіб супроводу, всіх постраждалих госпіталізовано до медичних закладів. Усі загиблі були дівчатками 2008-го й 2009 року народження. Ще одну дитину вдалося реанімувати, передає "Подъем".

З'явився повний список учениць спортшколи олімпійського резерву № 2 Волгограда, які були в автобусі: Шахматова Катерина, Грошева Аліса, Китаєва Софія, Нелюбова Марія, Краснікова Злата, Єгорова Єлизавета, Нагаєва Аліна, Кувашева Анара, Волкодавова Вікторія, Осиповська Аріна, Деменська Елліна, Корнікова Дарина, Астаф'єва Софія. Він був опублікований МНС.

Telegram-канал "Mash" опублікував список імен загиблих у ДТП спортсменок: Варвара Прохоренко 2009 року народження, Аріна Осиповська 2009 року, Дар'я Корнікова 2008 року, Елліна Деменська 2008 року, Аліса Грошева 2008 року.

У результаті аварії не постраждала тільки одна дитина – Софія Китаєва, їй не потрібна була госпіталізація.

На трасі зіштовхнулися три авто
У ДТП постраждали 18 осіб

За даними крайового управління ДІБДР, причиною аварії могло стати перекидання вантажівки під час маневру на дорозі, через що вона придавила мікроавтобус, повідомляє ТАСС.

Водій вантажівки розповів, що на трасі дві машини пішли на обгін колони, одна з них в результаті врізалася в КамАЗ, який зіткнувся з автобусом. За словами автомобіліста, більше він нічого не пам'ятає.

З'явилася також інформація про те, що перевезення спортивної команди не була санкціоновано, за кермом нібито був хтось із родичів дівчаток. Самі змагання при цьому попередньо не були ні з ким погоджені.

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...