Багато жертв: У РФ згорів підпільний будинок для літніх людей (відео)

Співробітники пожежної служби відразу ж вирушили на виклик, проте до моменту їх приїзду полум'я охопило дуже велику площу.

В результаті пожежі, в населеному пункті Борівському Тюменської області, загинули семеро людей. Інформацію підтвердив губернатор Олександр Моор. Про це повідомили журналісти порталу Lenta, передають Патріоти України.

Представники МНС заявили, що максимально швидко відреагували на перші повідомлення від місцевих жителів, які надійшли 9 січня 2021 року о 16:53. Співробітники пожежної служби відразу ж вирушили на виклик, проте до моменту їх приїзду полум'я охопило дуже велику площу. Завдяки діям вогнеборців локалізувати пожежу вдалося менш ніж за годину. У відомстві зазначили, що пожежу гасили 55 чоловік, також службі довелося задіяти 21 одиницю техніки.

Джерело повідомило, що в будівлі, де сталася надзвичайна подія, знаходився нелегальний будинок престарілих. В цьому будинку надавали послуги з розміщення та догляду за особами похилого віку. Всі, хто загинув у цій пожежі, були постояльцями цього будинку. Будову ніхто не реєстрував, як будинок для людей похилого віку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...