Байден мовчить: У Чернігові під обстрілом загинув ще один громадянин США

За кілька днів після того, як під Києвом окупанти розстріляли кореспондента американської газети New York Times, у Чернігові загинув ще один громадянин США. Як повідомляють у ГУНП у Чернігівській області, це сталося під час обстрілу супротивником центру міста, передають Патріоти України.

«Окупанти в черговий раз здійснили атаку, вдаривши з важкої артилерії по беззбройним цивільним жителям міста. Є загиблі та поранені люди. Серед загиблих — громадянин США», — йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що правоохоронці допомогали евакуювати постраждалих громадян до медичних закладів. «На місці події працюють чернігівські слідчі поліції. Правоохоронці ретельно фіксують усі обставини та наслідки військових злочинів росіян», — додали в обласному управлінні.

Напередодні в обласному центрі загинуло близько 10 людей — чернігівчани стояли у черзі за хлібом, коли путінські військові завдали удару по місту.

Вчені розгадали таємницю прадавнього "дерева життя"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:32

Дослідження ДНК свідчать, що ці унікальні дерева вперше з'явились на острові Мадагаскар 21 мільйон років тому. Звідти їхнє насіння перенесло океанічними течіями до Австралії, а також до материкової Африки, де вони утворили окремі види. Через незвичайну...

Які види повісток вручають українцям і що загрожує ухилянтам: детальне роз'яснення

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:48

Під час загальної мобілізації призову до армії підлягають громадяни, здатні виконувати військовий обов'язок, віком від 18 до 60 років. Призов здійснюється через вручення повісток, яких наразі існує три види. Перша – для уточнення даних; друга – для про...