Байкери із усієї України зібралися задля відновлення карпатських лісів

Байкерський клуб Angels MC розпочав мотопробіг "За збереження Карпатських лісів". Лідер "байкерського клубу" Михайло Соколов повідомив, що сотні українських мотолюбителів приєдналися до акції "Україна - наш дім" і приїхали на Закарпаття. Відновлювали ліс у Міжгірському районі, який нещодавно потерпів від пожежі, зазначають Патріоти України.

"Україна - наш дім": Байкери із усієї країни відновлювали закарпатський ліс

Загалом "приборкувачі двоколісного" приїхали із Дніпра, Києва, Одеси, Кривого Рогу, Луцьку та Миколаєва. Тут їх підтримали місцеві члени клубу з Ужгорода, Мукачева та Берегова.

На декілька годин довелося своє кермо змінити на мотики та лопати і висадити саженці смерек та лип на оголеному схилі карпатського масиву.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...