Байкери закохалися в симпатичну японку на мотоциклі, але вона виявилась... 50-річним чоловіком (фото)

Байкери закохалися в симпатичну дівчину на спортивному мотоциклі, і не переставали захоплюватися її зовнішністю і безмежною любов'ю до пари коліс. Але всю цю історію зруйнувало одне невдале селфі, адже виявилося, що водить червоно-білий Yamaha далеко не мила японка, а вмілий 50-річний чоловік, зазначають Патріоти України.

Як пише Daily Mail, вперше фотографії "японки" з'явилися в твіттер-акаунті Azusagakuyuki, присвяченому мотоциклам та симпатичним мотоциклісткам. Рудоволоса дівчина сподобалася фоловерам і скоро стала частою гостею пабліку. Хто ж міг подумати, що за милим личком ховається чоловік, який просто майстерно освоїв FaceApp.

Сотні фоловерів шукали ім'я дівчини та її особисті сторінки в соцмережах. Але до того, що вони побачили вже незабаром, їх ніхто не готував.

На одному з фото з мотоциклом користувачі соцмережі помітили в дзеркалі чоловіка з камерою. У свою чергу, автор фотографії зовсім не звернув увагу на те, що випадково потрапив до кадру без маски симпатичної японки.

Курйоз викликав у соцмережі справжній резонанс, і користувачі вирішили будь-що-будь відшукати злого жартівника. У цьому їм допомогли місцеві гумористи, які підключилися до пошуків з телебаченням.

50-річного жартівника звуть Сойя, і він живе в префектурі Ібаракі. Одного разу чоловік вирішив погратися з фільтрами FaceApp і трохи захопився.

Втім, Сойя заявив журналістам, що йому нітрохи не соромно, і він навіть радий такій славі. Адже спочатку його ідея полягала в тому, щоб розповісти людям більше про монокультуру, але він хвилювався, що на "літнього дядька" ніхто дивитися не буде. Так з'явилася симпатична "японка", яка підкорила своїх колег мотоциклістів і не тільки.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...