Ballie: Samsung представила робокульку для управління розумним будинком (відео)

Samsung приїхала на виставку CES 2020 із роботом, який допоможе в управлінні «розумною» домашньою технікою.

Розробка отримала назву Ballie. Вона була презентована Samsung на виставці CES 2020 на Лас-Вегасі, і описується на офіційному вебсайті компанії, передають Патріоти України.

Що відомо

Ballie можна назвати роботом-дворецьким, який будитиме користувача у призначений час, стежитиме за чистотою та допомагатиме з повсякденними справами.

Samsung випустила ролик, в якому показала функціонал «кульки». Наприклад, по будильнику Ballie зможе відкрити штори, щоб сонце не дало користувачеві заснути знову. Якщо ж собака перекине вазон або власну миску з кормом, то робот покличе на допомогу «розумний пилосос», щоб той прибрався.

До того ж Ballie вміє працювати в парі з технікою Samsung. Наприклад, в тому ж трейлері дівчина займалася йогою, дивлячись відео зі вправою по ТВ, а робот тим часом зняв господиню ззаду, щоб показати, чи правильно вона робить вправу. До того ж Ballie зможе включити телевізор для собаки, якщо тварині стане нудно.

За словами Samsung, під цим ім'ям виходитимуть різні моделі роботів для прибирання, навчання, охорони, допомоги зі щоденними справами і так далі. У той же час компанія поки що не сказала, коли Ballie з'явиться в продажу та відповідно вартість робота.



Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...