Бандити вимагали 2 млн доларів: Під Києвом викрали бізнесмена (фото, відео)

Про те, що чоловіка вранці, біля його будинку, заштовхали в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку, повідомила в поліцію його дружина.

Озброєне угрупування, в яке входили четверо громадян Казахстану і двоє українців, викрала 27-річного підприємця з села Софіївська Борщагівка і вимагала з нього повернення надуманого боргу - 2 млн. доларів. Бандитів затримала поліція. Про це повідомляє поліція області, передають Патріоти України.

Про те, що чоловіка вранці, біля його будинку, заштовхали в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку, повідомила в поліцію його дружина. Його одразу почали розшукувати.

Як з'ясувалося, невідомі вивезли потерпілого до лісу. Там вони прив'язали його до дерева і катували, вимагаючи неіснуючий борг. Крім того, вони зняли з електронного гаманця підприємця 20 тисяч іноземної валюти. Чоловікові вдалося врятуватися і, завдяки небайдужим людям, він повернувся додому.

За фактом викрадення людини та розбійного нападу відкрили кримінальне провадження. Оперативники вийшли на слід викрадачів. Двоє з них були затримані в Київській області. Ними виявилися 29-ти та 49-річний чоловіки.

Під час обшуків в їхніх будинках працівники поліції знайшли велику кількість зброї різної модифікації, боєприпаси, кастети, ножі, балаклави, рації, перуки, рукавички, мобільні телефони, банківські картки, наркотики і гроші. Також вилучено автомобілі, на яких пересувалися злодії.

Старший із затриманих, вже відбував покарання за крадіжки та розбій. Суд обрав йому міру запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави. Вирішується питання про повідомлення про підозру молодшому спільнику. Іноземцям заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, їх оголосили в розшук.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...