Бандити з "корочками" охоронців соратника Януковича: На ринку "Столичний" журналістів атакували учасники стрілянини у Броварах

На знімальну групу видання "Великий Київ" 6 лютого накинулися охоронці "Столичного" ринку і застосували фізичну силу на очах у покупців, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

За фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів з боку охоронців ринку поліція Київської області вже відкрила кримінальне провадження.

Справу контролює Департаменту захисту інтересів суспільства і держави МВС України.

Вже кілька років за ринок ведеться справжня війна з кримінальними епізодами та участю одіозних політиків з оточення Януковича.

Будівництво ринку загальною площею 160 га розпочалось у 2010 році. У цей же період в Україні до влади прийшов Віктор Янукович. У 2012 році ринок до своїх рук прибрав відомий олігарх оточення Юрій Іванющенко.

Ринок перейшов в його непрямі активи за класичною схемою через підставних осіб та офшорні компанії, в яких складно визначити кінцевого власника.

Кілька років тому ринок переоформили на Олександра Стельмаха – людину з пулу того ж Іванющенка. Після Стельмаха директором ринку стає Рустем Абдукадиров. Востаннє його бійці засвітилися під час перестрілки у Броварах за переділ ринку маршрутних перевезень.

Адміністрація ринку "Столичний" поки відмовилась надати коментар з приводу нападу на знімальну групу та конфлікту щодо прав володіння ринком. Варто зазначити, що відразу після нападу керівник охорони передав представнику видання "Великий Київ" контактний номер, за яким речниця ринку на ім'я Вікторія повідомила, що журналісти не праві і сенсу спілкуватися вона не бачить.


Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...