Банкомат "ПриватБанку" забрав у клієнта гроші, але на рахунок їх не "поклав": Що треба знати і як діяти

Клієнт ПриватБанку поскаржився, що під час поповнення рахунку через банкомат установи той забрав його гроші, але не зарахував їх. За його словами, це сталося в Івано-Франківську, передають Патріоти України.

Скаргу розміщено на порталі "Мінфін". Згідно з нею: банкомат розташований в одному з відділень ПриватБанку. При цьому наголошується: саму картку банкомат повернув. А у службі підтримки ПриватБанку заявили, що збоїв у роботі виявлено не було.

"Під час поповнення поточної картки готівкою ...банкомат перевантажився із внесеними грошима, повернув картку і не зарахував гроші. Звернення 4 рази в чат ПриватБанку та скарга в Приват24 ефекту не дали. Відповідь одна: збоїв не виявлено. Дуже прикро й не зрозуміло, куди зникли гроші", – йдеться у скарзі.

Що сказали у ПриватБанку

У самому ж ПриватБанку прямого пояснення того, що сталося, не дали. Там зазначили: його фахівці "вже перевіряють інформацію та з'ясовують ситуацію".

Клієнтам ПриватБанку порадили замінити картки

Водночас у клієнтів ПриватБанку є кілька способів продовжити використовувати банківську картку, в якої закінчується термін дії. Зокрема, перевипустити її. У банку зазначили:

  • зробити це можна у будь-якому з його відділень;
  • перевипущену картку можна замовити з доставкою по Україні чи за кордон.

Окрім цього, у системі Приват24 можна оформити миттєву Digital-картку. Для цього потрібно:

  • перейти до розділу "Всі картки";
  • натиснути "Додати";
  • вибрати "Digital-картка".

"З нею ви можете робити оплати в торговельній мережі за допомогою смартфона, купувати онлайн. І навіть знімати готівку з банкоматів ПриватБанку", – розповіли в банку.

При цьому там нагадали: на період воєнного стану в Україні "термін дії всіх пластикових карток було автоматично продовжено на 30 місяців". Тому всі картки продовжать працювати без обмежень "як для оплати покупок, будь-яких послуг, так і отримання готівки".

Поступове похолодання та заморозки: В Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на вересень

неділя, 1 вересень 2024, 10:48

Вересень перехідний місяць від літа до осені, якому властиве загальне зниження температури. Заморозки можливі по всій території України, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений на сайті Укргідрометцентру. За прогнозом синоптиків...

Мобілізація восени посилиться? Адвокати розповіли, що зміниться для мільйонів чоловіків в Україні

неділя, 1 вересень 2024, 10:37

Після того, як Міністерство оборони України відзвітувало про те, що дані всіх чоловіків від 16 до 60 років будуть актуалізовані через низку державних реєстрів (вони містять найповнішу інформацію про кожного громадянина), не виключено, що це може статис...