Барикади з мішків та затоплені городи: На Кіровоградщині негода пошкодила три греблі, люди в розпачі (відео)

Негода вирувала в Кіровоградської області, через що буквально змило три греблі. Людям доводилося будувати барикади з мішків із землею. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

У Кіровградській області в Бобринецькому районі за кілька годин випало 70 мм опадів, через що рівень води в річці Гнилий Єланець піднявся більш ніж на метр. В результаті величезна хвиля буквально змила три греблі на ставках. Щоб стримати стихію, люди будували барикади з мішків із землею біля будинків.

"Вода доходила до будинків, до дверей будинків. Небайдужі люди прибігли", - розповів місцевий житель. За словами першого заступника голови Кетрисанівської сільської ради Дмитра Гурдаша, вода пішла через греблю.

"Пішла хвиля, яка "розірвала" кілька водойм. Вода пішла через греблю. Було підтоплено кілька домогосподарств, а також затоплені городи", - підсумував чиновник.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...