"Басейн біля будинку належить не мені, а сестрі": Кандидатка на посаду судді Конституційного суду незграбно виправдалася під час співбесіди (відео)

Дорадча група експертів (ДГЕ) провела 5 березня співбесіди з п’ятьма кандидатами на посаду судді Конституційного Суду України в рамках їхнього оцінювання за критерієм високих моральних якостей. Одна з кандидаток – членкиня Центральної виборчої комісії Кармаза Олександра Олександрівна, незграбно виправдалася за будинок під Києвом із басейном, передають Патріоти України.

Зокрема, на питання про наявність на території її домогосподарства басейну Кармаза відповіла, що він належить її сестрі, земельна ділянка якої розташована поруч. Кандидатка на посаду судді КСУ заявила, що обидві земельні ділянки розташовані поруч.

Окрему увагу ДГЕ приділила вартості будинку Кармази, який розташований у с. Гнідин в Бориспільському районі Київської області. Вказана вартість будинку площею 256 кв.м. з усіма спорудами становить $8830, а разом із земельною ділянкою – $28700. У кандидатки на посаду судді поцікавилися, звідки узялися такі цифри, якщо схожі домоволодіння у цьому ж селі, навіть з меншою квадратурою коштують від $150 тис. і вище.

«Коли укладається договір дарування, потрібно здійснювати оцінку об’єкту, який дарується. Оскільки у мене не було знань і досвіду, я не знала, яку треба вартість було визначати. Я звернулася до суб’єкта оціночної діяльності, щоб він здійснив оцінку», – розповіла Кармаза.

Членкиня ДГЕ зазначила, що згідно із звітом від 18 серпня 2018 року аналогами для порівняння було вказано приміщення значно меншої площі у Бородянському районі Києва.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...