Баскетболісти сербського клубу ганебно проігнорували акцію на підтримку України, їх освистали фанати

Мерзенним вчинком відзначилися баскетболіти сербського клубу "Црвена Звезда" перед матчем Євроліги проти литовського "Жальгіріса", передають Патріоти України.

Литовський клуб вирішив підтримати Україну, яка бореться проти російських окупантів, і розгорнув перед глядачами великий банер з українським прапором і написом "Stop war" ("Зупиніть війну").

Однак гравці сербської команди відмовилися торкатися цього полотна та демонстративно заховали руки за спини. У відповідь на це литовські уболівальники гучно освистали сербських баскетболістів.

Після гри один із гравців сербського клубу зізнався, що команді заборонили брати участь в акції на підтримку України. А головний тренер "Црвени Звезди" сказав, що це було не його рішення бойкотувати цю акцію.

Своєю чергою, литовські вболівальники протягом матчу підтримували Україну. На трибунах в Каунасі, де зібралося близько 10 тисяч глядачів, лунало "Слава Україні! Героям Слава!" Також фанати "Жальгіріса" співали "Fuck you, Serbia".

Сама гра завершилася перемогою литовського клубу з рахунком 103:98.

Зазначимо, що "Жальгіріс" вже не вперше висловив підтримку Україні під час війни з Росією. Раніше литовці влаштовували проукраїнські акції перед поєдинками проти грецького "Олімпіакоса" та іспанської "Барселони".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...