"Баста - путінська шістка!": У Києві розгорілися протести через концерт російського репера (фото, відео)

Російський репер Василь Вакуленко, більш відомий під псевдонімом Баста, виступить в Києві 25 і 26 червня в столичному клубі Stereo Plaza. Тим, хто збирається най його концерт, український журналіст Андрій Павловський нагадав, що репер підтримав російську агресію в Україні. Про це Павловський написав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

«Тим хто йде на концерт закидають, що репер підтримав російську агресію в Україні, а вони тепер відвідують його концерт. А ви за проведення таких концертів чи Баста повинен бути під забороною в Україні?», – написав журналіст.

Тим часом,у Києві під клубом, де проходить концерт Басти зібралися як його прихильники, так ті, хто засуджують артиста з держави-окупанта. Між ним виникла суперечка.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...