"Батя, я старалась": Політолог заявив, що померла Людмила Янукович

Померла Людмила Янукович - ЗМІ

Дружина колишнього президента України Віктора Януковича Людмила Янукович - померла. Цю інформацію опублікував в Telegram політтехнолог і блогер Володимир Петров, зазначають Патріоти України.

"Людмила Янукович померла годину тому. Завжди шкодував цю по суті беззлобну просту донецьку бабу, у якої в житті склалося все дуже добре для того, щоб спокійно вивозити все, що на неї звалилося", - написав Петров.

Цікаво, що більше ніде про смерть дружини втікача президента не згадується. Але запит "людмила янукович померла" став одним з головних 23 січня. А ось трохи пізніше український блогер і публіцист Катерина Золотарьова написала пост про нібито смерть Людмили Янукович.

"Кажуть, не стало Людмили Янукович. Не знаю точно, чи правда це, але якщо так, то особисто мені її шкода. Проста українська жінка, донеччанка, мати і дружина. "Батя, я стараюсь" - ось в цьому вся вона. Нехитра і беззлобна. Поховала зовсім ще молодого і сильно улюбленого сина. Нещасна і змучена. Відкинута і віддана своїм невірним чоловіком і стала на рівному місці ворогом для своєї ж країни по його дурості і безглуздості. Нехай знайде там такий довгоочікуваний спокій", - написала Золотарьова.

Спростування

Людмила Янукович не померла. Дружина колишнього президента України Віктора Януковича жива-здорова і почувається добре. А інформація про смерть екс-"першої леді" у ЗМІ - вигадка. Про це, коментуючи поширювані засобами масової інформації чутки про смерть 73-річної Людмили Олександрівни, сказав прес-секретар старшого сина Януковича - Олександра - Юрій Кірасир у своєму Facebook.

"Поширювана окремими безвідповідальними персонами інформація про смерть Людмили Олександрівни Янукович не більше ніж чорний піар", - написав він. За словами представника сина екс-"легітимного", який живе в Москві, "про сім'ю Януковичів якої брехні тільки не писали, але подібне переходить всі людські кордони". "У свою чергу бажаємо Людмилі Олександрівні і всім міцного здоров'я", - додав Кірасир.

Що відомо про Людмилу зараз

Остання інформація, яка фігурувала про неї в мережі, свідчить, що Людмила проживала в окупованому Криму на віллі, яку нібито купив для неї Віктор Янукович. Сам колишній президент кинув дружину і пішов до коханки. Про Людмилу Янукович відомо мало, оскільки вона завжди уникала уваги з боку преси, не давала інтерв'ю і публічних виступів.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...