"Батюшка" може "загриміти" на 7 років: На Львівщині священик торгував зброєю та виготовляв набої (фото)

Під час слідчих дій було вилучено 8 пістолетів, рушницю, 15 магазинів, 6 глушників, 165 набоїв, світлошумові гранати й інші елементи зброї.

У Львівській області затримано 48-річного священика, який продавав зброю та займався виготовленням набоїв. Як повідомляється на сайті Національної поліції Львівської області, він купував стартові пістолети і переробляв їх на бойові, передають Патріоти України.

Також 8 липня проводилися обшуки на території Львівської, Черкаської та Київської областей, зокрема, за місцем проживання зловмисника і покупців зброї. Під час слідчих дій було вилучено 8 пістолетів, рушницю, 15 магазинів, 6 глушників, 165 набоїв, світлошумові гранати й інші елементи зброї.

Підозрюваний вже був судимий. У грудні 2018 року його затримали за незаконне поводження зі зброєю, а суд засудив чоловіка до п'яти років в'язниці. Однак його звільнили з випробувальним терміном 2 роки.

За даними слідства, щоб не потрапити в поле зору поліцейських чоловік під час покупки пістолетів і відправки їх поштою використовував фіктивні дані. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...