Батька втратили двоє дітей: У Литві трагічно загинув український заробітчанин - все сталося на роботі

На заробітках у Литві цими вихідними загинув 28-річний українець Микола Боровець. Чоловіка вдарило струмом на роботі, медики не змогли його врятувати. Трагіний інцидент трапився 5 лютого. Про це повідомляє видання "Рівне Медіа", зазначають Патріоти України.

Відомо, що Микола Боровець – уродженець Березнівського району Рівненської області, а проживав із сім’єю в місті Костопіль. Без чоловіка та батька залишилися його дружина й двоє маленьких діток.

Близькі та знайомі організували збір коштів, щоб допомогти родині загиблого заробітчанина, зокрема й із транспортуванням його тіла в Україну.

На Facebook-сторінці "Книга пам’яті померлих за кордоном українців" зазначили, що небайдужі можуть надсилати кошти на картку ПриватБанку 5168 7574 1556 7140 (на ім’я дружини загиблого Анастасії Боровець).

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...