Батькам на замітку! У Харкові небезпечні іграшки поклали в лікарняне ліжко трьох дітей за два дні

У Харкові за два дні до лікарні потрапило відразу троє дітей. Всі вони проковтнули монети, які були в іграшках. Про це повідомляє ТСН, зазначають Патріоти України.

Спочатку до медиків звернулися батьки 6-річної дитини. Вони скаржилися на безперервний кашель у малюка. Хлопчика забрали в лікарню і під час обстеження виявили застряглу в трахеї монету.

Після цього в медустанову були госпіталізовані й інші діти-дворічна дівчинка і чотирирічний хлопчик. Вони теж проковтнули монети, але у них вони вже були в шлунку.

Всіх малюків медики змогли врятувати-сторонні предмети вилучили за допомогою ендоскопа, без хірургічного втручання. Зараз діти перебувають під наглядом лікарів і вже через добу їх зможуть виписати додому.

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...