Батькам на замітку: У скільки років найкраще віддавати дитину в дитсадок

Українська експертка з виховання та сімейних стосунків Марія Сичинська пояснила, що найкраще віддавати дитину у дитячий садок тоді, коли батьки будуть готові поринути у процес адаптації. Також вона звертає увагу на необхідні знання, які повинні бути у дорослих, щодо полегшення такого періоду у житті малюка, передають Патріоти України.

Про це психологиня розповіла в Instagram. Вона зазначила, що адаптація до дошкільного закладу освіти залежить не від віку дитини, а від бажання, потреб та можливостей батьків.

"Тут залежить не від віку дитини, а від бажання, потреб та можливостей батьків. В мене є купа клієнтів, які адаптували дитину буквально півтора рочки, і все пройшло чудово. А є, так само, клієнти, які адаптували аж в пʼять років. І теж все пройшло чудово. Це залежить від того, наскільки багато батьки готові зараз дійсно поринути у процес адаптації і наскільки у них достатньо знань для того, аби полегшити для дитини цей процес адаптації", – зазначила експертка з виховання.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...