Батькам радять звернути увагу: У Великій Британії відзначили незвичайний симптом штаму "Омікрон" у дітей

Лікарі у Великій Британії вказали на незвичайний висип, який проявляється у дітей, які заразилися новим штамом "Омікрон", повідомляє Sky News з посиланням на лікаря Девіда Ллойда, передають Патріоти України.

"Спостерігається невелика різниця у симптомах "Омікрону" у дітей та дорослих. Крім головного болю, втрати апетиту та втоми відмінною особливістю зараження омікрон-штамом у дітей є незвичайний висип", – сказав лікар.

За словами Ллойда, тільки у невеликої групи дорослих пацієнтів із COVID-19 фіксувалися висипання, проте до 15% дітей з "Омікроном" "зіштовхуються з незвичайним висипом". У Росії підтвердили перші випадки зараження коронавірусом штаму "Омікрон". Діагноз підтвердився у двох громадян, які прибули з ПАР.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...