Батько 9-річної дівчинки, яку знайшли мертвою у Німеччині, заявив, що не бачив дитину два роки

Батько зниклої у Німеччині 9-річної дівчинки Валерії, тіло якої ймовірно знайшли 12 червня, заявив, що не бачив дитину протягом двох років. Дві його доньки перебували разом з колишньою дружиною за кордоном. Про це розповів чоловік на відео у Tik-Tok, передають Патріоти України.

«Я наразі знаходжуся в Україні, але це справа часу, залишилося всього декілька днів. Я впевнений, що вона жива. Я два роки бачив своїх дітей лише через екран телефону», — сказав батько дівчинки.

За його словами, колишня дружина обіцяла привезти Валерію в Україну, коли почнуться канікули, але цього не сталося. Як стверджує чоловік, його колишня дружина відправляла дитину одну до школи. Маючи два смарт-годинника і телефон, Валерія була без них.

«В поліцію дружина звернулася лише о пів на сьому вечора, а я дізнався про зникнення дитини лише о пів на одинадцяту. У нас є ще молодша донька, і вона зараз знаходиться з колишньою дружиною, і я вважаю, що це ненадійно. Я сподіваюсь, що поверну обох доньок додому, але поки не знаю, як це зробити правильно», — сказав батько дівчинки.

12 червня поліція Німеччини заявила, що знайшла тіло 9-річної українки Валерії, яка зникла 3 червня дорогою до школи. За даними слідства, Валерія стала жертвою злочину. Правоохоронці виключають сексуальне насильство.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...