Батько дітей працює у дві зміни! У Дніпрі 42-річна жінка стане мамою 15-й раз, лікар розповів її історію

42-річна жителька Дніпра Олександра чекає на народження своєї 15-ї дитини. Вона все життя "працює" дружиною та мамою, а чоловік працює на котельні у дві зміни, щоб прогодувати сім'ю, передають Патріоти України.

Історію жінки та її сім'ї розповів головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко у своєму Facebook. Він зазначив, що в Олександри вада серця, сильні алергічні реакції, також були важкі ускладнення. Однак вона зустрічає труднощі з усмішкою, а народжувати своїх дітей традиційно приходить до лікарні Мечникова.

"Для нас миліше за все, що її слова – віра, сім'я, материнство – не вважаються застарілими та відсталими", – наголосив медик. За його словами, жінка любить чоловіка, дітей називає своєю командою і хоче, щоб ніхто не завадив їхньому щастю.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...