Батько хапав за руки, а мати била: В Одесі шукають батьків, які жорстоко поводилися з малюком (відео)

В Одесі батьки жорстоко поводилися з дворічною дитиною. Сім'я потрапила на камери відеоспостереження в житловому комплексі "Райдужний". Про це повідомляє видання Vgorode з посиланням на громадську активістку Зою Мельник. Так, біля входу в під'їзд батько бив хлопчика по попі і по руці, а також тряс його, передають Патріоти України.

Очевидно, чоловікові не сподобалося, що дитина піднялася до входу не по східцях, а по пандусу. Потім сім'я зайшла в ліфт і хлопчик захотів натиснути на одну з кнопок. За це мама вдарила малюка з такою силою, що той не зміг втриматися на ногах. Після розголосу інцидентом почали займатися поліція і служба у справах дітей. Зараз вони намагаються встановити особи батьків. Ймовірно, сім'я приїхала в Одесу на відпочинок. Також пошуком батьків займаються в Таїровській громаді.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...